Hoppa till huvudinnehålletHoppa till navigeringHoppa till sökning

Studion

Heltäckande studio för direktsändningar med två spelplatser

Med 90 kvm - tio meter i bredd - och fullgod takhöjd - kan vi bygga de flesta miljöer i klass med det du är van att se på "linjär-tv": som debattprogram­, nyhetsprogram­ och liknande. Vi skapar ofta två miljöer, eller spelplatser; en för presentation och en för samtal. Med lite god vilja skulle vi även kunna klämma in en mindre orkester.

Scenografin är helt anpassningsbar för att vi snabbt och kostnadseffektivt ska kunna etablera sändningar och inspelningar. Scenografin är modulär och byggs enkelt med både digitala och fysiska element. I vårt standarderbjudande ingår en uppsättning möbler och bakgrunder. Önskas annat ordnar vi det. Mot ena långsidan finns en större green-screen målad och monterad.

Studiorummet byggdes sommaren 2022 i samband med en omfattande renovering av hela vårt kontor. Det innebär att vi redan från ritbordet tagit hänsyn till, och planerat för, särskilda krav vad gäller ljudnivåer, kyla/värme och ventilation, vilket är oerhört viktigt i ett stängt utrymme.

Lämna din e-postadress för att ladda ner

STUDION

Creo Studio Podcast

I Creo Studio ingår också en fullt utrustad podcast-studio med tillhörande kontrollrum. I studion finns plats för fyra medverkande, och i kontrollrummet en ljudtekniker och en producent. Via kontrollrummet kan ljudteknikern även koppla upp externa medverkande.

Studion

Lokaler och biutrymmen för alla behov

I samband med renoveringen av våra stora kontor på Gävlegatan sommaren 2022 byggde vi även biutrymmen som sminkloge, dressing room, kontrollrum och green room, där våra kunder samlas inför ett program­. För större sällskap har vi tillgång till fullt utrustat kök och flera större konferensrum.

För större sällskap med ett mer omfattande behov av lokaler erbjuder vi tillgång till hela vårt kontor, med ingång Gävlegatan 12A, 1tr. För skrymmande transporter har vi en stor lasthiss som går från gatunivå direkt till studion.